INFORMATA

Qyteti/Komuna

Lloji i Institucionit Mjekesor

Per ndrrimin/permisimin e shenimeve shkruani ne kontakt@ks24.info, faliminderit.

Simbas Alfabetit

BIO-DONILaborator Mjeksor Biokimik HematologjikBehxhet ShalaRahovec044/488-394Rr.Avdullah Bugari
DENTALAmb. StomatologjikeFehmi VuçitërnaRahovec044 200 650Xhelal Hajda-Toni
DITI-DENTAmb. StomatologjikeHalil RamaRahovec044/428-380Rr.Avdullah Bugari
Dr. Osman VuçitërnaAmb. Sp. PediatrikeOsman VuçitërnaRahovec044-204-330Rr.Gezim Hamza nr.74
GENESIS-MEDAmb. Sp. PediatrikeHamëz AlirifaRahovec029-76-375 dhe 044/119-932Ali Sokoli nr.82
GJINEKOLOGJIAAmb. Sp. GjinekologjikeSkender GashiRahovec029 76 591Xhelal Hajda nr.1/1
HI-DENTAmb. StomatologjikeHivzi ShabaniRahovecRr. Abdullah Bugari pn.
IMAZHERIAKabineti i RadiologjiseSadri BeqiriRahovecRr. Gëzim Hamza pn.
MEDILABLaborator Mjeksor Biokimik HematologjikShemsedin HaxhimustafaRahovec044/388-900Rr. Vellezerit Frasheri pn.
OPTIKA VISUSAmb. Sp. OftamologjikeShqipe VuçitërnaRahovecRr. Abdullah Bugari pn.
ORTODENT MEDAmb. StomatologjikeRuzhdi ShehuRahovec044-126-891Xheladin Hana Nr 74
PARTUSAmb. Sp. GjinekologjikeEjup ZekaRahovec044 200 766Rahoveci
SHËNDETIAmb. Sp. PulmologjikeBlerim MetbalaRahovec044 204 313Bekim Sylka nr. 47
VILLA EKOAmb. Specialstike UrologjikeAvdyl HoxhaRahovecRR. UÇK-së