INFORMATA

Qyteti/Komuna

Lloji i Institucionit Mjekesor

Per ndrrimin/permisimin e shenimeve shkruani ne kontakt@ks24.info, faliminderit.

Simbas Alfabetit

AURAAmb. Sp. e Semundjeve ngjiteseVllaznim FazliuFerizaj044-120-880 dhe 049-120-880Rr.
DRILON-MEDAmb. Sp. e Semundjeve ngjiteseHaxhi IbishiKlinë044 149 629Abedin Rexha p.n.
HEPAMEDAmb. Sp. e Semundjeve ngjiteseSalih AhmetiPrishtinë044/160-018Lagja e Universitetit Nr.64
THERRAPIAAmb. Sp. e Semundjeve ngjiteseXhevat DemiriGjilan044-132-219Rr.Prizreni p.n